Tú la llevas

És una pel·lícula d’humor que tracta jugar al “pilla pilla” durant un mes i posar en perill les seves parelles, els treballs i las seves vides en general. El més important de tot és que juguen des de petits i que un d’ells mai ha perdut.

La pel·lícula comença amb un jugador camuflat d’empleat de l’empresa del seu amic per aconseguir atrapar-lo. L’objectiu, però, serà atrapar-los a quasi tots, per anar consisteix en fer plans per aconseguir atrapar l’últim i se centren en el seu immediat casament. No en va, el nuvi, en Jerry, no els volia invitar perquè el joc estava actiu i ell és tan competitiu que, fins i tot, té la casa plena de trampes, càmeres, etc.

https://www.youtube.com/watch?v=pw1X1U-NUTY

Foto portada: https://i.ytimg.com/vi/YyTp7D1Gn-Q/maxresdefault.jpg

Xavier Rodriguez Fornieles (3r A)

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s