L’anarquia

Què hi ha darrera de l’anarquia?

Soc l’Ares i avui em disposo a tractar un tema certament difícil: l’Anarquia. Sobretot, intentaré parlar de la part ètica i moral. Abans, però, de filosofar cal repassar-ne el significat i el seu punt de vista sobre la societat.

El concepte d’Anarquia parla del desig d’una societat sense una figura de poder, ni cap govern al qual sotmetre’s. Simplement, es tracta de llibertat per a que cada individu, pugui seguir els desitjos que anheli, sense cap mena de condició ni lligam. 

Tot això sembla un somni ideal i un futur perfecte, si veiem els seus ideals com un corrent abstracte però, si ens parem a analitzar com seria a la realitat, ens adonem que la seva posada a la pràctica resultaria menys idíl·lica.

Sent conscient de com és la població del nostre món, podem saber que, realment si això passés, no seria llibertat i cadascú a la seva!  Més bé, seria un descontrol de gent intentant imposar-se a la resta i baralles sense fi o condemna. D’aquesta manera, sense cap repercussió, la gent se seguiria matant, fins a la desolació de tota humanitat.

Per aquest futur descontrol i exterminació, no podem permetre mantenir la població sense cap supervisió i amb total llibertat. Es requereix d’un ordre mínim que mantingui l’equilibri global.

Foto de portada: https://diario16.com/wp-content/uploads/2018/11/anarqui%CC%81a.jpg

Ares Gómez (3r C)

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s