Port Aventura

Port Aventura és un parc d’atraccions situat a Salou, que té dues zones: Port Aventura Aquàtic Parc i Port Aventura Parc.

Port Aventura Parc té atraccions, agrupades per temàtiques: La Xina, la Polinèsia, el Mediterrani i l’oest. En cadascuna, hi ha les atraccions, espais i hotels amb aquesta ambientació. En total, hi ha cinc hotels, quatre de quatre estrelles i un de cinc, i poden estar connectats amb Port Aventura Parc o amb el Parc Aqüàtic, el Carib.

També és recomanable visitar-lo per dates de celebracions com Halloween o Nadal perquè hi ha unes decoracions sorprenents. Jo hi he anat en aquestes dues celebracions i m’agrada més la de Halloween perquè, fins i tot quan vas caminant pel parc, t’espanten i està molt ben ambientat! El tenen decorat molt abans que sigui Halloween.

A l’estiu, és la millor temporada per anar-hi perquè tens, a més, les atraccions d’aigua. El problema és que hi ha una gentada i es fan moltes cues a les atraccions. Si no vols esperar, et pots comprar un Passi Exprés i és ràpid i molt còmode.

Foto portada:

https://cloudfront-eu-central-1.images.arcpublishing.com/larazon/WMAG6XGMS5AJXDMCVL5QZCO4OI.jpg

Beatriz Sáez  (3rD)

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s