L’handbol 

La meva experiència

Jo vaig començar a jugar a l’handbol quan tenia 7 anys,  perquè hi havia un amic meu practicant-lo. No em pensava que m’agradaria tant!

Al principi, em va costar entendre com es jugava però, amb el temps, vaig començar a jugar bé i em vaig convertir en uns dels millors del meu equip. Ara soc cadet de primer any i segueixo sent un dels millors de l’equip. També he aconseguit el que sempre he volgut des que vaig començar: ser entrenador.

La selecció

Em vaig aficionar a veure la selecció i el Barça. Pel que fa a la selecció, considero que ha anat millorant al llarg del temps. Malgrat això, m’agradava més la de fa 4 anys, ja que hi havia jugadors molt bons! Vaig tenir la sort que em van signar un pòster i la samarreta.

L’entrenador de la selecció m’agrada pel seu plantejament de les estratègies, per guanyar els partits, per la plantilla que tria i per l’actitud.

Crec que la nostra selecció és de les millors perquè està jugant molt bé, té una actitud guanyadora i vol arribar molt més lluny. De moment, vam guanyar al millor del món!

https://www.youtube.com/watch?v=5LqcVVrLERo

Imatge de portada: https://revistaradio.files.wordpress.com/2022/03/d5064-9.jpg

Nil Roca (3rE)

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s