Composar i gravar música gratuïtament

Si vols ser un productor musical aquesta publicació et pot ajudar!

Molta gent és referent en música actualment, ja sigui amb molta producció musical com “Coloratura” de Coldplay o amb poca producció.

https://www.youtube.com/watch?v=kWUV5-frRU4

Hi ha molts programes d’edició musical, però jo us diré el que tant l’escola de música com jo utilitzem i es diu “Bandlab“.

Aquest programa és un dels més fàcils d’utilitzar, almenys per a mi. També pots publicar les teves cançons, perquè el programa també té una xarxa social i et permet seguir a la gent que t’agradi.

Primer, busca a google: “Bandlab” i tria l’opció “Haz música online” o, directament, clica a aquest enllaç: https://www.bandlab.com/?lang=es També pots, des del mòbil o tauleta, anar al Play Store o App Store i descarregar-te’l.

Després cal clicar al botó blanc per a registrar-te, amb compte de Google. Caldrà respondre unes preguntes sobre el que saps de música. A continuació, arribaràs a la interfície principal.  Et recomano experimentar amb el programa.

T’explico les opcions que apareixen al menú superior: llibreria o biblioteca, explorar i feed.

  • Feed: Permet veure el teu perfil, les cançons que han pujat els teus artistes preferits i les teves publicades, així com la gent que està tocant música en directe.

  • Explorar: És per buscar les cançons d’artistes i el tipus de música que t’interessi. A més, pots conèixer a gent que està a prop teu.

  • Llibreria o biblioteca: És el teu entorn de treball i on surten tots els teus projectes. Després, tens vàries parts que fan altres funcions com:
    • àlbum: Permet fer un disc.
    • banda: Per a fer una banda, etc.
    • nou: Per crear una cançó vas a projectes i després a nou.

Si has fet producció musical abans, et serà fàcil. Per aquells que no heu tocat cap programa d’edició pot resultar molt difícil. Us recomano aquest vídeo:

https://www.youtube.com/watch?v=ibwi27gRjtk

Ara ja pots fer el que vulguis des de cançons fins a l’àudio d’un vídeo. Jo crec que és el millor programa per connectar-te amb els teus amics i fer de tot.

Jo tinc una banda, més de 80 projectes i dins de poc podré treure un àlbum!

Foto de portada: https://www.bandlab.com/web-app/images/bandlab-all-music-0adda475b9.png

Néstor Gómez (3rD)

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s