BNHA

Boku No Hero Academia és una sèrie d’animació japonesa (anime), basat en el manga que porta el mateix nom. Es tracta d’una civilització on els éssers humans han evolucionant fins al punt de desenvolupar poders, anomenats Quirks. Aquesta evolució de les persones només afecta al 80% de la població i hi conviuen herois, delinqüents i ciutadans normals. 

Té 5 temporades i aquest és el tràiler de la primera:

https://www.facebook.com/SelectaVision/videos/my-hero-academia-tr%C3%A1iler-en-castellano-temporada-1/842632972847444/

Opinió del David Pérez: “Per a mi, la millor temporada és la 4 perquè l’Izuku vol salvar una noia que té un quirk especial (que pot rebobinar el temps dins del cos de la persona). Deku va tenir la millor batalla de tota la sèrie, arribant a utilitzar el seu quirk al 100% sense cap mal seu”.

Opinió de l’Ares Gómez: “Coincideixo que la millor temporada també és la quarta, perquè, a més de tenir una baralla sense igual, ens mostra com un dels referents de Deku no es refia d’ell però aconsegueix anar-se’l guanyant i demostrar la seva vàlua, essent capaç de canviar el futur”.

Imatge portada: https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/1/18/My_Hero_Academia_logo_in_Japan_20150106.png

Ares Gómez i David Pérez (3r)

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s