Viella

He escollit aquest municipi perquè una o dues vegades a l’any hi vaig i m’agrada molt.

És un lloc tranquil on hi viuen 5674 habitants. Hi ha hotels i càmping per fer nit perquè és molt turístic. El seu propi idioma és l’aranès, és la capital de la Vall d’Aran, i té un riu anomenat Nere i un paisatge ple de muntanyes.

https://assets.buendiaplay.com/s3fs-public/styles/highlight_large/public/2020-12/Que-ver-Vielha_Rio_Baqueira-beret_BuendiaPlay.jpg?VersionId=cu4ZplIH2BmUuzth0.HC4ANIBHRdDy57&itok=2-Gf4Pjw

Els llocs que recomano visitar són:

  • Església Sant Miquel: El seu estil és gòtic aranés i és una de les esglésies més boniques del Vall, sobretot pel seu interior!
  • Santuari de Montgarri: Destaca el campanar acabat en fletxa i en octogonal. És un dels llocs més màgics i emblemàtics del municipi.
  • Artiga de Lin: És un prat que es troba situat als municipis d’Es Bordés i Vielha, on podem veure les muntanyes que ens separen del Pirineu Aragonès.

Imatge de portada: https://cdn01.segre.com/uploads/imagenes/bajacalidad/2020/08/19/_vilacvielhaesrradefontfredaesarrahraricardnovell_acd082a5.jpg?1a3315b8ea334ea0578f81526c35f94b

Beatriz Sáez (3rD)

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s