Verónica Forqué

He decidit parlar de Verónica Forqué perquè penso que aquest és un bon exemple per recalcar que la salut mental importa i que no és cap bajanada. Hem d’evitar situacions com aquestes i facilitar més ajuda a les persones que ho necessiten. Per Verónica ja no podem fer res, però podem reflexionar per parar això.

Verónica Forqué va ser una gran actriu que va participar en moltes pel·lícules i sèries espanyoles. Dic “va ser” perquè es va treure la vida el 13 de desembre del 2021.

Aquesta famosa actriu hva patir moltes depressions a la seva vida, però la més severa va començar l’any 2014, quan la seva parella, Manuel Iborra, es comportava masclista amb ella. Verónica, després de vàries sessions de teràpia per la depressió, va decidir acabar amb aquella relació tòxica. Mesos després, la vida li va donar un altre cop molt dur: la mort del seu germà, Álvaro Forqué. Llavors va aïllar-se de la televisió durant mig any però, a poc a poc, s’anava recuperant.

Va viure, quasi tota la seva vida, episodis de depressió, alguns més lleus i altres més forts, però mai havia llençat la tovallola. Després de molts anys amb pujades i baixades, la malaltia va poder amb ella i superava les seves forces. Segons el testimoni de la senyora de la neteja que treballava a casa seva, Verónica va anar a banyar-se, però va acabar amb la seva vida. La senyora, al veure que trigava molt, va entrar el lavabo i ja la va trobar morta. Va trucar al 112 però ja no es podia fer res.

Tothom sabia la situació de l’actriu ja que, en vàries entrevistes, explicava que no estava bé, però ningú imaginava aquest final tan tràgic.

No va deixar cap nota de suïcidi però, quan va abandonar el concurs “MasterChef”, va donar a entendre que no podia més: “La verdad, estoy regular. Necesito descansar. En la última prueba de cocina por equipos me agoté. Yo no soy de tirar la toalla, Pepe Chef. Pero esta vez hay que ser humilde y decir “no puedo más”, tiro un poco el delantal por un rato”, va dir Verónica.

L’autòpsia va concloure que la causa de la mort va ser asfíxia mecànica, o sigui, va morir penjada.

Imatge de portada: https://static1.mujerhoy.com/www/multimedia/202112/13/media/cortadas/veronica-forque-muere-kNHF-U160243652748w8C-624×624@MujerHoy.jpg

Lucia Garcia Molina (3r D)

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s