Uncharted

Uncharted: La nova pel.lícula basada en un videojoc.

Perquè l’he escollida?

L’he escollida perquè soc un gran fan del joc i penso que seria interessant fer aquesta publicació. Jo vaig conèixer el joc pel meu pare i quan vaig començar a jugar-hi, vaig veure que tenia una molt bona qualitat de resolució. Crec que la pel.lícula tindrà qualitat i hi haurà escenes de les altres quatre versions.

https://www.masgamers.com/wp-content/uploads/2022/01/nate.jpg

De què tracta?

“Uncharted” va ser dels millors jocs de la història des que va aparèixer l’any 2007 a la PS3.

El protagonista, Nathan Drake, un “cazarrecompensas” va trobar el tresor que buscava tota la seva vida: el taüt del seu avantpassat Sir Francis Drake. La periodista que l’acompanyava, l’Elena Fisher, va fer un documental sobre aquesta troballa. La sorpresa és que hi havia una nota al taüt i era la pista per a trobar el gran tresor de La ciutat D’or. No sense guanyar als pirates enemics.

Dades de la pel.lícula

L’actor que representa al personatge de Nathan Drake és Tom Holland, el mateix actor que va fer del nou Spiderman. Segurament ara, serà més popular amb “Uncharted” ja que el veuran molts admiradors del joc. Com a curiositat dir que algunes escenes s’han rodat a Barcelona!

Imatge de portada: https://pics.filmaffinity.com/Uncharted-668430180-large.jpg

https://youtu.be/eHp3MbsCbMg

David Perez (3r D)

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s