Lewis Hamilton

Lewis Carl Hamilton és un pilot anglès, conegut com a Lewis Hamilton, que actualment competeix a la Fórmula 1 i ha estat 7 vegades campió del món. El seu equip actual és el  Mercedes AMG Petronas Formula One Team.

https://static1.ara.cat/clip/969daf21-3470-44cd-9e03-b5afc25910ee_16-9-aspect-ratio_default_0.jpg

Al 2007, va debutar a la F1 amb l’equip MClaren, juntament amb Fernando Alonso. Durant el seu primer any, va mostrar el seu caràcter com a pilot i va aconseguir classificar-se en segon lloc. L’any següent, va aconseguir el seu primer campionat guanyant-lo a l’última cursa de la temporada.

Al 2013, l’anglès va fitxar amb l’equip Mercedes AMG i al 2014 , gràcies al canvi de normativa, va aconseguir un cotxe molt competitiu amb el que arrasat i ha aconseguit durant els anys guanyar 8 campionats de món. No obstant, al 2016, qui va guanyar va ser el seu company d’equip, Nico Rosberg, 

Des del 2017, l’anglès ha estat molt dominant i ha guanyat tots els campionats fins que, aquest any, ha estat molt a prop de tornar a guanyar si no fos perquè la victòria se l’ha enduta el Max Verstappen. 

Imatge de portada: https://img.remediosdigitales.com/b51534/hamilton-f1-2020/450_1000.jpg

Pol Gonzalez (3rC)

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s