Un conte perfecte…

Vet aquí una noia que ho tenia tot i un noi que no tenia res. Una història d’amor entre l’èxit i el dubte. Hi havia una vegada un conte perfecte…

Aquest llibre, romàntic i de drama, va ser escrit per Elísabet Benavent el dia 25 de març del 2021.

El llibre “Un conte perfecte” va d’una noia que té una vida de luxe, té una parella impressionant, una economia molt elevada, un  bon treball, unes germanes que li donen suport en tot… i encara que sembli que tot sigui perfecte, un dia ella s’adona de que no és feliç. Però, de sobte, coneix un noi molt especial, que té tres treballs per mantenir-se i viu a casa d’un amic. A partir d’aquesta relació, ella fa un gir total a la seva vida i comença a disfrutar de veritat.

Recomano moltíssim aquesta obra ja que és molt diferent a les altres. No és dels típics que et diu que la vida és perfecta, que sempre té un final feliç, que et crea unes expectatives de la vida molt altes, perquè aquest llibre et fa veure que la vida no és un conte, que t’has de ser fidel a tu mateix mateix i, sobretot, que només tu esculls com vols que acabi.

Hi ha una frase que m’agrada molt ja que em sembla molt independent i realista:

Com la vida, no té un únic final escrit. Tot depèn del que un decideixis salvar entre tant de soroll. Què salves tu? 

https://www.youtube.com/watch?v=jhndyihambA

Jana Carrasco (3r C)

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s