La meva experiència jugant futbol

Vaig començar a jugar al futbol l’any 2014 perquè el meu germà ja ho feia i el meu pare em va apuntar per veure si m’agradaria. Em va encantar i vaig començar a jugar a l’equip de la Penya Blaugrana de Castellbisbal.

El primer any ja entrenava en el prebenjamí amb companys d’equip un any més grans que jo. Al final de la lligueta, vam quedar a la meitat de la taula de competició.

L’any següent a benjamí de primer any, l’equip m’agradava més perquè tots teníem la mateixa edat. Vam jugar bé però, com que vam perdre tres partits, ens vam quedar segons de la lliga.

L’any 2017, ja era benjamí de segon any, però estàvem jugant a segona divisió i, com que la lliga era més difícil, vam quedar per mitjà de la taula.

Els següents dos anys jugava com aleví i l’equip em va agradar molt, malgrat que no va ser un bon torneig.

L’any 2020, vaig passar a Infantil de primer any i em va costar molt perquè el camp i la pilota eren més grans i em cansava bastant.

L’any 2021 no em va agradar gens l’equip i vam quedar els últims a la lliga. I per això, l’any següent, vaig decidir anar a un altre equip (el d’El Papiol) i, encara que no ha començat la lliga, estic molt satisfet amb els companys.

Nil Alvarez (3r B)

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s