Panda en perill d’extinció

Els pandes estan en perill d’extinció per moltes causes. Una és que el bambú es escàs ja que, per exemple, s’utilitza per fer roba. L’os panda és nadiu d’una part de la Xina. Tot i que pertany a l’ordre d’animals carnívors, el 99% de la seva dieta és en brots de bambú.

És fàcil reconèixer aquesta espècie pels cercles negres al voltant dels ulls i pel cos. Normalment pesen entre 70-120 kg (adult), mesuren aproximadament 1.5 m i la seva longevitat màxima és de 36 anys, aproximadament.

Actualment, només queden 1000 exemplars d’aquest os.

Foto de portada: http://Foto de la portada https://cadena100-cdnmed.agilecontent.com/resources/jpg/8/5/1615280991258.jpg

Héctor Serrano Martínez (3r B)

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s