Llenguatge de gossos

Per què és important entendre els nostres gossos?

Crec que poder arribar a entendre als nostres gossos pot ser molt útil, ja que tenim la oportunitat, per petita que sigui, de poder comprendre les seves necessitats i/o sentiments. Facilita moltíssim la comunicació i ajuda a crear més “connexió”.

Com detectar si el nostre gos te por?

El gest més comú dels gossos es ficar la cua entre les cames, això indica que l’animal està espantat. Podria ser un altre gest d’aquest tipus com bordar molt seguidament mentre “recula” cap endarrere, o també quan fan un intent de bordar.

Com saber que el nostre gos és feliç?

Si el nostre gos és feliç, probablement dormirà al costat nostre, ens perseguirà per tota la casa i, el més important, ens demanarà carícies i ens tornarà l’afecte. Aquest animal de companyia pot ser feliç de moltíssimes maneres possibles, o sigui que no us preocupeu si no es comporta com us he dit perquè, segurament, tindrà una altra manera d’expressar-se i reaccionar.

I recordeu: tingueu cura dels vostres gossos, traieu-los al carrer a passejar i doneu-los l’atenció que mereixen!

Alexía Gil (3rE)

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s