Opinió sobre ATDMV

Primer de tot, dir que m’ha agradat la publicació de la Claudia Carrillo Cardo que parla d’aquest mateix llibre.

Aquesta història és la primera d’una trilogia anomenada “Trilogía de los hermanos Hidalgo”. En aquest llibre, en concret, es parla de la vida del germà mitjà. També es pot llegir online o pel web Wattpad, (que és com vaig descobrir aquesta obra).

El llibre comença amb una obsessió per un veí, anomenat Ares Hidalgo, per part d’una noia, que es diu Raquel. Jo m’identifico molt amb ella perquè és tranquil.la i li agrada llegir i passar el temps amb els seus amics.

La protagonista té aquesta obsessió des dels dels sis anys i tot s’accelera quan el seu germà petit es va adonar que l’Ares li va robar la clau de la wifi d’ella i això fa començar la història d’aquests dos adolescents.

Sota el meu punt de vista, és un llibre amb molta personalitat, ja que la història no és la típica que ens solen explicar d’enamoraments juvenils, sinó que comencen amb una clau de wifi, fet important i inusual, i la presència de l’obsessió al llarg de tota la història. A més a més, explica, detalladament, les situacions més emocionants i fa que t’endinsis en la trama.

És un llibre que recomano a la gent que li agraden aquest tipus de novel·les perque és molt bonic i realista on passen coses que a la gent de la meva edat els hi pot interessar.

imatge portada: https://www.jenreadbooks.com/resenas/wattpad/resena-de-a-traves-de-mi-ventana-de-ariana-godoy/

Marta Mediavilla Piccolo (3r C)

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s