Zara Beauty

Inditex opta per una botiga de productes d’estètica, desde maquillatge, brotxes i esmalt d’ungles. Amancio Ortega Signa en col·laboració amb Diane Kendall per tal de crear la nova botiga online i física ZARA beauty.

Els avantatges d’aquesta inauguració son que els seus productes es reconeixen com “eco” i de fet una gran varietat és vegana. NO testa els seus productes en animals. També té una gran cura pel medi ambient ja que ha creat productes amb envasos especials per tal de que un cop buits es puguin reutilitzar portant-los a un punt de recollida i es puguin tornar a omplir.

Els productes que més m’agraden i recomano són els següents:

  1. Una paleta tres en u que conté un bronzer, un il·luminador i coloret, es perfecta per tenir tres productes en un sol compartiment i no ens oblidem que es recarregable per tant és molt econòmica i val molt la pena. 

2. Una paleta amb ombra d’ulls que conté 6 colors diferents a escollir.

3. Un il·luminador líquid amb tonalitat tant per als ulls com per als llavis o, directament, a la pell.

4. Un dels millors Eyeliners es troba a Zara Beauty té la punta tan fina que es pot fer la línia amb el gruix que vulguem.  

5. Finalment, els esmalts d’ungles que hi ha per escollir una gran varietat des de colors mate, brillants, obscurs, clars o pastel.

Houda Bakkali (3r D)

Webgrafia:

https://www.zara.com/es/es/woman-beauty-makeup-l4414.html

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s