El meu Surtftrip a Fuerteventura

El 2019 vaig anar de viatge amb la meva família a Fuerteventura, Canàries. La nostra intenció era visitar ‘surf spots’ de la zona. Ens vam allotjar a Corralejo, la part nord de l’illa.


La primera platja que vam visitar va ser la platja del Burro, localitzada al Parc Natural de les dunes del Corralejo. És una gran platja per fer diferents tipus d’esports aquàtics com Surf, Kitesurf, Windsurf… Vam decidir anar a aquesta platja per la seva localització. Feien bones onades. però no tenien gaire força i n’hi havia bastantes corrents. Després del surf vam voler provar de baixar amb les taules per les dunes.

El següent dia vam voler anar a veure com estava la costa oest, vam trobar una platja maquíssima més cap al sud. Estava molt bé perquè era poc coneguda, no hi havia gaire gent. Aquell dia les onades eren bastant petites d’alçada, però tenien força suficient, era perfecte per si estaves començant i volies aprendre.

(Vídeo de la platja d’Esquinzo)

Vam passar tot el matí a Esquinzo, però les onades van anar baixant i llavors vam anar a la platja de Sotavento, perquè feia la casualitat que estaven fent els entrenaments pel Campionat Mundial de Windsurf i Kitesurf 2019. Allà vam conèixer a Liam Whaley, un kitesurfista professional.

Finalment vam decidir tornar a la platja d’El Burro, ja que un amic ens va dir que feien bones onades i vam passar l’últim dia allà. Aquell va ser el dia en què el meu germà va fer el seu primer truc. A més com feia vent, també va fer windsurf.

Mariona Rafanell Hurtado (3rD)

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s