El Barça guanya la Copa del Rei

El darrer 17 d’abril, el Barça es va coronar com a guanyador de la copa del rei per 31ª vegada.

El partit va començar amb el joc del Barça del “tiki taka” fins que al minut 35, l’Atlètic es va començar a escalfar i al minut 39, Dani García va fer-li una entrada forta a un jugador del Barça que va acabar en vermella per al blanc i roig i va obligar a fer canvis en l’alineació substituint a Iñigo Lekue per Iker Muniain i Mikel vesga Arruti per Álex Berenguer. Es pensava que tot aniria millor amb aquesta redistribució de jugadors però, 6 minuts després, Griezmann va marcar gràcies a una bona passada de Frenkie de Jong.

El Barça es va motivar més i als 3 següents, va marcar un altre gol gràcies a una centrada de Frenkie de Jong des de la banda que va serà aprofitada per l’esplèndid veterà Jordi Alba. L’Atlètic va tornar a fer canvis per poder remuntar el partit (Unai Núñez per Yeray, Asier Villalibre per Iñaki Williams i Yuri per Unai López.) però el Barça tenia una superioritat immensa i, un minut després, Messi va marcar un gol per tota l’esquadra amb una assistència del migcentre Frenkie de Jong. En aquest moment el partit ja estava quasi sentenciat per una contundent victòria per al Barça, que no afluixava i mantenia la mateixa intensitat que  a l’inici del partit. Per això, quatre minutsdesprés, va rematar el partit amb un altre gol de Lionel Messi, gràcies a una assistència de Jordi Alba.

En aquest moment, a 18 minuts del final, el partit ja estava sentenciat i el tècnic del Barça va treure al seu nou fitxatge i a altres reserves per assjar posicions, estratègies i agafar minuts. Aquests canvis van ser: Sergi Roberto per Sergino Dest, Ilaix Kourouma per Pedri i Ronald Araújo per Gerard Piqué. Tot i que l’equip era considerablement molt més dèbil, encara Griezmann va marcar un altre gol al minut 86 que va ser anul·lat per el “VAR” i no va pujar al comptador per un fora de joc.

Per acabar, Koeman va fer uns altres canvis als 2 últims minuts:  Antoine Griezmann per Ousmane Dembelé i Martin Braithwaite per Óscar Mingueza.

El Barça va jugar molt bé i va aconseguir el desitjat títol de la Copa del Rei 2021.

Imatge de capçalera: https://cloudfront-us-east-2.images.arcpublishing.com/reuters/FVVRA66JC5MRLAAPUMHG54QR5U.jpg

Gleann Martínez Fuentes (3rD)

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s