Esmaixades de la NBA

Un dels millors concursos d’esmaixades de la història dels All-Stars de la NBA.

Cada any, aproximadament a finals de febrer o inicis del mes de març, es celebren els All-Stars de la NBA durant tres dies. Consisteixen en un partit entre els millors rookies de l’any, 1 partit entre els millors jugadors de la NBA, i després 3 concursos: 1 de triples, 1 d’esmaixades i 1 d’habilitats.

Normalment, el concurs més vist per la gent és el d’esmaixades i és perquè aquest concurs és el més vistós, espectacular i entretingut per als espectadors.

El concurs consisteix en dues rondes en les que participen quatre jugadors i dos d’aquests  passen a la ronda final. En la primera ronda, cada participant realitza dues esmaixades i aquests són puntuats per un jutjat format per cinc persones. Els dos jugadors amb una puntuació més alta de la suma de les dues esmaixades avança a la ronda final. En la ronda final també es puntuen dues esmaixades de cada participant i el guanyador de la suma de les dues, es converteix en el guanyador del concurs d’esmaixades dels All- Star.

El febrer de l’any 2016 es va disputar el concurs d’esmaixades entre quatre  jugadors de la NBA que eren ( d’esquerra a dreta):

  • Aaron Gordon ( dels Orlando Magic)
  • Zach Lavine (  dels Minnesota Timberwolves en aquell moment)
  • Andre Drummond ( dels Detroit Pistons en aquell moment)
  • Will Barton ( dels Denver Nuggets)

La primera ronda del concurs de 2016 va ser bastant bona ja que els quatre participants van fer dues esmaixades molt bones però els que van aconseguir avançar a la ronda final van ser Zach Lavine i Aaron Gordon després guanyar clarament a Will Barton i a Andre Drummond.

Aquesta edició del concurs va ser una dels millors de la història per l’actuació de Zach Lavine i Aaron Gordon en la ronda final. Suposadament, el concurs finalitza amb 2 mats de cada participant però si empaten, han de fer una esmaixada adicional per desempatar i aquell any van haver-ne de fer dues ja que els jugadors van obtenir la puntuació màxima. Finalment, Zach Lavine va guanyar el concurs amb una esmaixada espectacular saltant des de la línia de tir lliure i obtenint la puntuació màxima! Així va ser la meritòria victòria del concurs d’esmaixades que passarà a la història dels All-Stars de la NBA.

Imatge de portada: https://e00-marca.uecdn.es/assets/multimedia/imagenes/2016/02/14/14554358774609.jpg

Pol César Forte (3r C)

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s