Els 12 millors parcs temàtics del món

 • Port Aventura (Catalunya)

Té la muntanya russa icònica del parc: el Dragon Khan. També es va estrenar una altra atracció sobre el pilot de motos, Valentino Rossi, en 2007. El parc té hotels a prop i és el més visitat d’Espanya i està entre els 10 d’Europa.

 • Disneyland (París)

Ambientat en el món de Disney amb atraccions de tot tipus de pel·lícules. Ocupa més de 22 quilòmetres quadrats amb dos parcs més: el Disneyland park i el Walt Disney Studios Park. Té botigues, atraccions, fan espectacles per les tardes o per les nits. Aquest parc està a molts més països. Té un hotel just a l’entrada per a poder anar al parc i veure’l des de la finestra.

 • Luna Park, (Coney Island – Estats Units)

Surt en moltes pel·lícules, està en el barri de Brooklyn al costat de la platja. L’actual parc imita l’original del 1903 i és d’Astroland, un altre parc que es va ubicar al mateix lloc. Et transportarà a una altr època de Brooklyn.

 • Europa Park (Alemanya)

Aquest parc té més de 100 atraccions en 13 àrees temàtiques, dedicades a països d’Europa. Es troba en Baden-Wurtemberg, entre Friburg de Brisgovia i Estrasburg.

Té 11 diferents muntanyes russes que acceleren de 0 a 100 hm/h. Van instal·lar noves atraccions de realitat virtual.

 • Ferrari Land (Catalunya)

Està dins de Port Aventura World a Tarragona i íntegrament dedicat a cotxes esportius. Red Force és la muntanya russa més ràpida i alta d’Europa (112 metres d’altura i 180 km/h de velocitat màxima). Si t’agraden els cotxes esportius i les atraccions, ves-hi!

 • Blackpool Pleasure Beach (Regne Unit)

Està ubicat a la costa de Fylde en Blackpool, Lancashire, Anglaterra. Va ser el primer en tenir una muntanya russa d’acer. Va ser fundat en 1896 i fins ara és un dels més visitats pel turisme. Hi ha 10 muntanyes russes, de les quals 4 són de fusta.

 • Tibidabo (Espanya)

És un clàssic de la ciutat i té unes vistes de Barcelona amb un mirador molt maco. Inaugurat en 1901, és el parc d’atraccions més actiu d’Espanya, i el tercer d’Europa. Té molt turisme i compta amb una muntanya russa amb realitat virtual.

 • Legoland (Dinamarca)

Com diu el nom, el parc és ambientat en Lego. La companyia es va fundar en 1932 a Dinamarca. Hi ha més per altres països. Hi ha 60 milions de peces, en total uns 1500 km en fila.

 • Futuroscope ( França)

Parc de tecnologies que es va obrir en 1987 a Poitiers i és el segon parc més visitat de França. Està experimentant amb la realitat virtual i les tecnologies. Té diferents àrees per divertir-se i per poder aprendre de les noves tecnologies.

 • Wizarding World of Harry Potter (Estats Units)

Si t’agrada el món màgic de Harry Potter, no t’ho pensis i ves al parc temàtic de la saga. Hi ha botigues de molts articles de les pel·lícules, restaurants i atraccions. També hi ha l’escola de Hogwarts magia i hi fan encantaments. Està ubicat a Orlando i compta amb dues seccions: a Diagon Alley i l’altra, al poble de Hogsmeade i Hogwarts.

 • Magic Kingdom Park (Estats Units)

És el famós parc temàtic de Walt Disney World Resort de Florida. Va obrir les seves portes en 1971 i és el més vist. És un lloc que impressiona i no sols pel castell de la ventafocs sinó per les seves 6 àrees. Hi fan focs artificials, desfilades i té tots el personatges de Disney. És molt visitat per turistes.

 • Santa Claus Village (Finlàndia)

Un  parc on sempre és nadal i hi ha el pare Noel. Els adults tornen a ser nens i els petits s’ho passen molt bé amb la màgia del parc nevat. Està obert des del 1992. Hi ha elfos i pots menjar galetes de gingebre.

Ivet Ruiz Uceda (3r C)

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s