Els millors restaurants de Barcelona

La gastronomia a Barcelona sempre ha estat present per a tots els xefs de món. Les seves “tapes” fascinen a tot turista que ve a Barcelona. He escollit aquest tema, perquè em sembla una bona opció per explicar la gastronomia Barcelonina-catalana.

  1. Lasarte: L’ambaixada de Martín Berasategui a l’hotel monument de Barcelona, s’ha convertit en un dels restaurants més importants a la gastronomia Espanyola. El xef ofereix el millor de la seva creativitat. És el primer restaurant que ostenta  amb 3 estrelles Michelin. A banda de Berasategui, el responsable de la cuina a dia d’avui és el xef italià Paolo Casagrande. Web: https://www.restaurantlasarte.com/
https://www.youtube.com/watch?v=_G3M6FHEC08

2. Gresca: El Gresca d’en Rafa Peña, s’ha convertit en uns dels restaurants imprescindible a la cuina barcelonina, és imprescindible per entendre l’evolució de la cuina a Barcelona en els darrers anys: aquella que ajunta el plat suculent i reconoixible amb la màxima creativitat i es desentén de modes. A la Gresca s’ofereix plats de sabors directes i extraordinaris, amb una mescla de sabors que et farà descobrir els millors plats de la gastronomia, Com el pop amb botifarra negra, el colomí al gingebre o la truita a les fines herbes.

Instagram: https://www.instagram.com/restaurantgresca/

https://www.youtube.com/watch?v=MjzGq3d2Qn0

3. Disfrutar:  Tancat ElBulli, un dels creadors del restaurant “Disfrutar”, i antic cap de cuina, on ara són Oriol Castro, Eduard Xatruch i Mateu Casañas, ofereixen disfrutar una cuina matriu bulliniana, tecnoemocional pura.  Són plats d’una imaginació i precisió molt alta, com per exemple els ja famosos macarrons a la carbonara.

Web: https://www.disfrutarbarcelona.com/

https://www.youtube.com/watch?v=WNocIg0-c5I

Font de consulta: https://www.timeout.cat/barcelona/ca/menjar-i-beure/els-50-millors-restaurants-de-barcelona

Alex García López (3r B)

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s