Recomanacions de sèries

Durant els últims mesos veure sèries s’ha tornat una de les activitats més populars per a molta gent. Tant és així que les subscripcions a plataformes com Netflix, Movistar, HBO… han augmentat molt. Potser heu vist tantes sèries que ja no sabeu què mirar. Per això, aquí teniu algunes recomanacions!

  • THE WILDS (Plataforma: Amazon Prime)

“The Wilds” és una sèrie  que es va estrenar al 2020. Va sobre nou noies que acaben a una illa deserta -després d’un accident d’avió-, i han d’espavilar-se per a sobreviure.

En cada un dels capítols, s’explica la història de cada personatge i fets que les van marcar, i amb les que et pots sentir identificada. És una sèrie molt interessant i que enganxa molt ja que, de seguida, es veu que alguna cosa estranya passa i van descobrint què les uneix i per què han acabat allà totes plegades.

https://youtu.be/b4ua00Yo0Jg

  • LAS CHICAS DEL CABLE (Plataforma: Netflix)

“Las chicas del cable” és una sèrie que va sortir al 2017, i al 2020 es va estrenar la seva cinquena i última temporada. Explica la història de quatre dones que al 1928 treballen de telefonistes i ensenya els problemes i obstacles que pateixen.  

Crec que és una sèrie molt important perquè es veuen les dificultats que patien les dones en aquella època i que, a l’actualitat, segueixen passant.

https://youtu.be/NerI5Pfcv1g

  • LA VALLA (Plataforma: Netflix)

“La Valla” és una sèrie espanyola del 2020. Va d’una família que al 2045, després de la tercera guerra mundial,  lluita per recuperar a la seva filla Marta.

És una sèrie bastant entretinguda i una mica impactant ja que, en aquest futur inventat, afectat per una guerra mundial, escassetat d’aigua i recursos naturals, apareix un virus letal, malalties…  Hi ha semblances amb la pandèmia actual com que hi ha contagis, toc de queda, etc.

https://youtu.be/v9eOI5IQKHE
  • THE END OF THE FUCKING  WORLD (Plataforma: Netflix)

“The End of the Fucking World” és una sèrie de 2 temporades que es va estrenar al 2017, sobre dos adolescents que es coneixen un dia a l’institut i dos dies després, decideixen fugar-se perquè estan  farts de la seva vida en aquell poble.

Al principi, em va semblar una sèrie una mica estranya ja que els dos personatges principals són una mica peculiars però, a mida que va avançant, vas entenent la situació dels dos joves i  es posa interessant.

Aina Montagut Cortès (3rB)

Imatge capçalera: https://static2.elcorreo.com/www/pre2017/multimedia/noticias/201612/23/media/cortadas/trescadenasalavaez-kQAE-U218486783680nG-575×323@El%20Correo.jpg

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s