Jo i el patinatge artístic

El patinatge artístic sobre rodes és un esport en el que s’utilitzen patins de quatre rodes per realitzar una sèrie d’exercicis artístics.

Jo vaig començar a fer patinatge artístic als sis anys i mig, més o menys. Actualment, porto patinant set anys. Hi ha diverses disciplines de les quals dues són les que jo practico:“lliure” i “show”.  La primera es caracteritza per fer diferents figures com salts, piruetes, etc…És la modalitat de patinatge artístic sobre gel que podem veure a la televisió. La segona, el “show”, és una disciplina en equip, molt semblant a la natació sincronitzada però amb patins i tots els patinadors han d’anar sincronitzats al ritme de la música. A més, han de tenir cura de transmetre les emocions amb l’expressió corporal i facial.

Estic en el tercer nivell de la disciplina “lliure” i a mesos de poder-me examinar per a pujar al quart nivell; en canvi, a la modalitat de “Show”no hi porto tant de temps. No obstant, vaig anar amb el “Grup Show de Castellbisbal” al Campionat de Barcelona del 2019 i ens vam classificar per al Campionat de Catalunya, on vam quedar en sisena posició.

Crec que trigaré molt en deixar de practicar aquest esport, ja que m’agrada molt i quan patino desconnecto de tot i em sento lliure.

Imatge de capçalera: https://files.laligasports.es/201709/1024x800_11026a67d804113232sergio-canales-esp002-1-.jpg?4917120225

Laura Bestué Morales (3rB)

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s