Jessica Goicoechea

Jessica Goicoechea va néixer el 22 de novembre de 1996 a Barcelona. És model, dissenyadora i té la seva pròpia marca de roba  (GOI) i també una de cosmètica (Goicoscosmetics). Ha fet col·laboracions amb Bershka i ha treballat amb marques com: Puma, Calvin Klein, Victoria’s Secret, Vogue, Glamour, Elle i Esquire.

Va començar a les xarxes socials com instagramer. Ara mateix té 1,4 milions de seguidors. Quan va començar en el món de la moda, les agències la rebutjaven per la seva alçada però ara que és famosa, es barallen per ella.

Blanca Perez Garcia   (3rB)

Imatge de capçalera: https://i.pinimg.com/originals/43/bf/c5/43bfc50ec25d213d53477fa81f049cce.jpg

https://www.youtube.com/watch?v=TGROfvrfwJY

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s