La plataforma de moda: Twitch

Twitch és una plataforma d’streaming (és a dir, permet fer directes de vídeo) propietat d’Amazon. Presentat al Juny de 2011. Al Setembre del 2014, Amazon va comprar Twitch per 970.000.000 USD. 

A principis del confinament, els principals youtubers d’Espanya van unir-se a Twitch. Generant milions i milions d’instal·lacions de la plataforma. Entre els principals streamers estan: Auronplay, Ibai Llanos, Rubius, TheGrefg, Perxitaa….entre molts altres.

https://e00-marca.uecdn.es/assets/multimedia/imagenes/2020/12/02/16069061545786.jpg

Però què és ser streamer?

Segons el Madridiario, ser streamer és aquella persona que es dedica a fer directes a una plataforma i compartir tot tipus de contingut per als espectadors que l’estan mirant simultàniament. A l’actualitat, els continguts més visualitzats són els dels jocs, sobretot veure jugar a un videojoc en directe. Alguns dels més coneguts són: Ninja,ElRubius,Thegrefg,  Shroud, Tfue…. entre altres molts.

https://i.ytimg.com/vi/HjyHQvA5q0k/maxresdefault.jpg

Alex García (3rB) 

Imatge de capçalera: https://satcesc.com/wp-content/uploads/2020/09/Twicht.jpg

Hi ha un comentari

  1. Us felicito per aquest post per poder conèixer què es Twitch i què hi fan els gamers i influencers com Rubius. A altres plataformes m’he trobat un munt de gamers en directe cercant que juguis amb ells. Com tinc la percepció de que puc caure en ludopatia no jugo,

    M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s