El futbol durant la Covid

-Restriccions o mesures al futbol per la covid-19: 

L’afició ja no pot anar al camp per veure el partit en viu. En cas de confinament, es planteja tenir un camp alternatiu fora de la comunitat autònoma, i minimitzar l’estància a un camp o una ciutat. També cal reforçar els protocols sanitaris.

Afectació negativa a nivell  econòmic: Amb la Covid-19, en alguns campionats futbolístics, han anul·lat molts partits, per exemple totes les lligues han sigut aturades en mitja temporada, perdent molts diners. Per aquest motiu, la FIFA ( Federació Internacional de Futbol Associació ), ha plantejat un pla de suport econòmic per als campionats més afectats:

Segons la pàgina oficial de la FIFA “150 federacions han demanat suport econòmic a causa de la pandemia” https://es.fifa.com/who-we-are/news/el-plan-de-apoyo-de-la-fifa-covid-19-ayuda-a-reanudar-la-liga-tailandesa

Afectació a nivell físic dels jugadors: Els jugadors estan acostumats a fer un exercici físic que no han pogut fer, a causa del confinament domiciliari. La manca d’esport, ha afectat  de manera negativa al seu físic. 

Afectació a nivell mental dels jugadors: Malgrat el retorn de les lligues, no es juga de la mateixa forma, sense la presència de l’afició, i amb les mesures de prevenció de la Covid-19.

https://ak.uecdn.es/p/110/thumbnail/entry_id/0_y74ltlkr/width/660/cache_st/20200616124700/type/2/bgcolor/000000/0_y74ltlkr.jpg

Iván Álvarez Concepción (3r A)

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s