Postres parisenques

Per començar, recomanaré 3 de les postres més famoses que has de menjar segur si viatges a París. Ja que és una de les ciutats més conegudes per la seva pastisseria!

Les cites que us he afegit són del següent web, en el qual podeu consultar més informació: https://www.onviajes.com/francia/paris/dulces-tipicos

  1. MACARONS

En primer lloc parlaré dels “Macarons”, unes galetes (normalment rodones) amb diferents sabors de farcits i una textura de galeta molt suau.

”Tan atractivos como deliciosos, estos pequeños bocados se han convertido en una de las especialidades imprescindibles en cualquier pastelería francesa que se precie. Aunque sí hay unos macarons célebres en la ciudad de París estos son los de Ladurée, probablemente la cadena de pastelerías más famosas de Francia que podemos encontrar en diferentes rincones de París”.

https://www.youtube.com/watch?v=j4ieGZ222Hs&feature=emb_logo

2. CROISSANTS

En segon lloc, els “croissants”, la coneguda pasta amb forma de lluna creixent, feta amb una massa cruixent  que normalment porta mantega. A més, com sabeu, es poden omplir amb diferents ingredients: xocolata, crema… 

”Los croissants han adquirido gran fama desde su introducción en Francia, en el año 1939”, a més diu que una de les botigues que fan més bons aquest postre és “la Boulangerie-Pâtisserie Schou, situada a pocos minutos de la Torre Eiffel”. Aquest postre és ideal per esmorzar amb un bon cafè.

https://www.youtube.com/watch?v=cagCM3LTOk0

3. CRÈPES

Per últim, les “crèpes” (què és una de les meves postres preferides). Es fa amb una massa de farina de blat i té forma rodona. El pots omplir tant de dolç com de salat. Normalment es doblega fent la forma d’un triangle i a més es pot afegir, per fora, nata, maduixes, xocolata o qualsevol altre ingredient segons el gust de cada persona.

“Los crèpes se han convertido en una de las delicias más populares de París a nivel internacional”.

Dues de les pastisseries que fan les millors crepes a París són: “Au P’tit Grec” i “Crêpe de Brocéliande”.

https://www.youtube.com/watch?v=gnWNlAFkC68

Daniela Pérez de Gracia (3r A)

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s