Curiositats de pel.lícules

Indiana Jones a la recerca de l’arca perduda 

Segons Wikipedia, Indiana Jones a la recerca de l’arca perduda està dirigida per Steven Spielberg i protagonitzada per Harrison Ford. Aquesta pel·lícula és un clàssic, tant per joves com per adults!

La trama d’aquesta pel·lícula consisteix que un professor d’arqueologia i aventurer que va a la caça de tresors. Després d’arribar d’una aventura a Sud-àfrica, torna a la universitat on rep ordres del govern: trobar l’arca de l’aliança, però el que no sap és que els nazis també l’estan buscant. A partir d’aquell moment, el protagonista comença la seva aventura, travessant perills mortals.

Segurament us esteu preguntant quina és la curiositat d’aquesta pel·lícula. Doncs que la seva trama és de les pitjors que he vist mai en la meva vida, perquè sense l’Indiana Jones, els nazis haurien trobat igualment l’arca, l’haurien obert i haurien mort. Crec que el protagonista només, l’única cosa que fa el protagonista és molestar als Nazis.

https://www.youtube.com/watch?v=PFhSIQO7fw0

Avengers : Inifinity War 

Segons Vix, una de les últimes escenes de la pel·lícula Avengers Infinity War és de les més emotives del cinema. En Peter Parker (Tom Holland) mor a causa de l’espetec de Thanos. Les seves últimes paraules van ser dirigides a Tony Stark, i van ser: “ No me’m vull anar, senyor Stark”. Tota aquesta escena va ser improvisada, ja que l’actor va rebre l’ordre del director d’actuar amb total llibertat.

https://www.youtube.com/watch?v=cf3nPLCiqMs

Del revés

Del revés és una pel·lícula de dibuixos animats. La trama de la pel·lícula tracta d’un problema que tenen els sentiments, al perdre una bola d’identitat, però això no és important ni la curiositat. Mostra els sentiments que té cada persona en forma de ninots: la felicitat i la tristesa, representades per noies, i la ira i la por, representats per nois.

Un aspecte que em va cridar l’atenció és que, el cap de la mare, tots els sentiments es representen amb noies, i en el del pare, tots són representats per nois. Per aquest motiu, podem deduir, que la protagonista, encara no té clar la seva sexualitat, ja que els seus sentiments són tant de nois com de noies.

https://www.youtube.com/watch?v=ZOWV9F7LnIQ

Núria Rived Sánchez (3r A)

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s