Els meus top 5 serials de Netflix

5. Shadowhunters

En la meva opinió, el serial està molt bé perquè té acció, amor, escenes de dolor i fa que agafis carinyo als personatges; tot i que pertanyen a un món completament diferent al nostre. Tot el que no creiem real ho és i ens ensenya que hi ha coses que malgrat no veure-les, existeixen. Si t’agrada la ciència ficció i l’acció, te la recomano!

https://cdn.onebauer.media/one/empire-images/features/56e601c9b81e1b6509562728/shadowhunterscast.jpg?quality=50&width=1800&ratio=16-9&resizeStyle=aspectfill&format=jpg

4. Everything suks!

Ens situa als anys 90 i ens fa veure que la vida no era tan fàcil. M’agrada, especialment, pel fet que mostra tolerància i respecte envers l’orientació sexual: gai, lesbiana, transsexual, bisexual, etc. T’adones que ser diferent en aquella època era molt difícil. Si t’agraden els anys 80 i 90 , hauries de mirar-la!

https://www.youtube.com/watch?v=vKJWAn3EjlA

3.  Glee

Aquest serial és musical i hi ha concursos de corals. Els personatges són adolescents i durant 6 temporades agafes carinyo i fàstic a segons quins personatges. En la meva opinió, t’ensenya molt i té molt bona música.

https://www.youtube.com/watch?v=aAkuBv46HJA

2. Riverdale

Una de les sèries més estimades pels tipus de personatges que hi surten i per la manera en què està feta! Tots els actors actuen de meravella! El que més em va agradar va ser que el Jughead fos el narrador i relata la història de varis crims que van succeir al poble. A més, aquest serial fa que t’enganxis ja que tot va sobre pistes, crims, problemes adolescents i sempre vols saber què passarà i com acabarà. Com sempre, t’acabes identificat amb algun personatge i en el meu cas és en Jugghed, perquè té molta imaginació, és solitari i li agraden les gorres. M’hi identifico bastant! És dels millors serials que he vist!

https://images.immediate.co.uk/production/volatile/sites/3/2019/10/riverdale-8ea740d.jpg?quality=90&resize=620,413

1.La casa de papel

Aquest serial és espanyol i mostra uns lladres que roben als més rics i es guanyen lasimpatia de la gent. Sents el que senten ells: odi, amor, ràbia, tristesa, alegria, etc. Jo vaig agafar carinyo a la Nairobi (una mare soltera i estafadora la qual es guanya el nostre cor). Si t’agrada la intriga i acció, t’encantarà!

https://e.rpp-noticias.io/xlarge/2020/03/27/004800_919787.png

Xènia Lafuente (3rE)