Els millors 5 jocs per a jugar amb amics.

Abans de res, he de dir que aquests jocs no són de cap llista sinó que els he escollit jo i m’han resultat molt divertits per a jugar amb els meus amics.

5. Counter Strike Global Offensive (CSGO) 

Hi ha dos bàndols:

 • Els policies o antiterroristes: Defensen dos punts, el punt A i el punt B.
 • Els terroristes: Porten una bomba carregada que han d’intentar col·locar-la a un dels dos punts del mapa.

Aquest joc és molt reconegut per tota l’habilitat que demana, ja sigui apuntant, fent estratègies, amb les granades que et donen, tapar alguns punts per obligar-los a anar per on tu vols. 

Té diversos modes de joc:

 • Competitiu: consta de 5 contra 5, és el mode que més atenció i més concentració requereix per intentar treure la partida endavant. A més, si jugues i guanyes 10 partides, et posen un rang que reflecteix el teu nivell de joc.
 • Company: també és competitiu però només són 2v2.
 • Casual: és el més boig perquè la gent hi juga per a pujar de nivell i per passar-s’ho bé, però consta de 10v10 jugadors. A més, en quasi totes les partides, hi ha un jugador que fa trampes activant-se uns “hacks” per a que li sigui més fàcil guanyar la partida.
 • Privat: permet fer partides privades amb els teus amics, on t’ho passes molt bé i pots provar tots els modes que vulguis. El més important de tot és que ara està totalment gratis!

4. Garry’s mod (GMOD)

El Garry’s Mod és un joc molt divertit i perfecte per si vols passar-te tardes jugant amb els teus amics i quants més jugadors sigueu, millor és la experiència de joc! Hi ha infinitat de modes diferents però acostumo a passar hores jugant al de Murder Mistery. Tracta d’un assassí al mapa que hagis triat i ell ha d’intentar camuflar-se entre tots els innocents, tot i que ha d’anar-los matant amb una arma que li proporciona el joc.

També hi ha el Trouble in Terrorist Town (TTT) on torna a haver-hi un assassí que ha d’anar acabant amb els altres ajudat per armes i trampes.

L’últim mode és el Death Run que té trampes repartides per tot el mapa i un jugador ha d’anar activant per impedir que els altres arribin al final de la cursa.

3. Phasmophobia

Aquest joc és un dels més divertits que he jugat però que m’ha fet més por. Tu i 3 amics més sou uns experts caçafantasmes i aneu amb un camió per arreu del món entrant a edificis per intentar capturar-los. Aquest videojoc et detecta la veu i si dius 3 vegades el nom del fantasma, comença a fer coses estranyes com tancar portes, llums, fer sorolls… Si l’enfades molt, començarà a perseguir-te i tu has d’anar recollint proves per a deduir de quin fantasma es tracta. És molt divertit però fa molta por! A més, et comuniques per walkie-talkies però si el fantasma mata algú, lògicament aquell jugador ja queda inhabilitat i no pot parlar amb ningú.

2. Among Us

En aquest joc, hi ha 10 jugadors com a màxim. Tracta sobre una nau on es reuneixen els jugadors i han d’intentar acabar totes les missions. El que hi posa emoció és que hi ha 1 o 2 impostors a la nau que han d’intentar matar a tothom sense que els altres se’n adonin. És un joc que es basa en la confiança i la mentida. Pots estar tota la tarda jugant i mai t’avorriràs.

Aquest joc està totalment gratis en mòbil i a l’ordinador costa 4 euros, aproximadament.

 1. Rocket League

Per a mi, aquest joc és el més divertit de la llista i dels més complicats de tots! Tracta sobre un partit de futbol que jugues amb cotxes i no amb persones.

En aquest joc existeixen molts modes de joc:

 • Competitiu: és el que més he jugat i he arribat a ser Diamant 2!
 • Company: pots jugar tornejos amb 2 amics més i et donaran crèdits que podràs canviar per objectes. 
 • Informal: és molt bo per anar practicant sense jugar seriosament.
 • Privat: permet jugar amb amics amb infinitat de combinacions que pots fer en els diferents camps que hi ha.
 • n, per últim, també pots jugar tornejos amb 2 amics més en els que et donaran crèdits que després podràs canviar per objectes dins el joc. 

Aquest joc és totalment gratis en totes les plataformes que es troba.

Màrius Sanz Barbero (3r E)

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s