Les meves anècdotes paranormals!

Avui us explicaré unes anècdotes que m’han passat a la meva vida.

Començarem per una de fa 2 anys, quan jo en tenia 12, i estava al menjador veient vídeos amb el mòbil. Jo em trobava sol a casa perquè els meus pares estaven comprant al supermercat. Em sentia tranquil fins que, de cop i volta, vaig sentir molts cops a la meva habitació, que estava al final del passadís, i la meva gossa es comportava molt nerviosa i la seva cua abaixada semblava avisar d’alguna cosa dolenta. Em vaig aixecar del sofà i vaig agafar un ganivet de la cuina mentre anava a la meva habitació. Primer vaig pensar que era el vent però vaig recordar que la porta del balcó estava tancada i llavors vaig sentir molta por! A l’obrir la porta del quarto, vaig veure tot caigut, els ninots escampats per tota l’habitació i havia desaparegut un os gegant. Finalment, l’os va aparèixer assegut al meu lloc en el menjador! Em vaig espantar i el vaig desar dins de l’armari durant un dia sencer.  

L’altra anècdota va passat de nit i la meva mare em va ordenar de treure la gossa al carrer. Tot i que era molt tard, la vaig deslligar i vaig estar una bona estona a un parc per a que fes les “seves coses” amb tranquil·litat. En aquell miniparc dels afores del poble, que té unes màquines per a fer exercici, hi vaig veure alguna cosa que em va fer molta por! Una de les màquines es movia sola sense que ningú la mogués i em vaig espantar. La meva gossa també estava insegura i semblava que veia algú pero no humà… Vaig marxar corrents fins al primer parc però la gossa seguia mirant aquell aparell. Vam decidir anar a casa i no moure’ns més!

Arnau Maymón Penalba (3r E)

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s