Un viatge inoblidable

El 20 de desembre de 2019 vaig haver de matinar per anar a l’aeroport amb els avis, la cosina,  la mare, el marit de la meva mare i la meva germana. Quan vam arribar a casa de la meva àvia, vam esperar a que arribés el taxi, i darrere anava el meu tiet en un altre cotxe amb els meus avis i la meva cosina.

En un principi a l’agència ens havia dit que amb el passaport no feia falta autorització dels pares de la meva cosina. Doncs quan vam anar a pujar a l’avió, la dona que estava revisant els bitllets li va preguntar a la meva mare que si la Mel era la seva filla i li va respondre que no, que era la seva neboda però que tenia el llibre de família i el passaport. La dona li va dir que el passaport no li servia, que havia de tenir una autorització o no la deixarien embarcar.

En aquell moment, va trucar al tiet per dir li que necessitava l’autorització. Ell va anar corrents als mossos i va fer l’autorització per enviar-la per correu electrònic però trigava molt en arribar la tramesa. Quan per fi va entrar el correu, ja no ens va deixar passar perquè, segons ella, l’avió s’enlairaria en poc temps. Però per què a nosaltres no ens va deixar passar i a un home que venia corrents des de l’altra punta de l’aeroport sí?

EN FIN SERAFÍN,  NOS TUVIMOS QUE COMPRAR OTRO BILLETE!

Vam agafar un altre avió. A l’arribar a París, se suposava que hi hauria un taxista buscant-nos. DONCS NO! No hi havia ningú per a recollir-nos. Finalment vam haver d’agafar també un taxi.  Vam perdre un dia sencer de parc d’atraccions!

Al dia següent, estaven anunciant els números premiats de la loteria. Justament estàvem a la cova del Geni (el de la pel·lícula d’Aladín) i miràvem la “La lámpara mágica”. De broma, vam demanar al geni que ens recompensés dels contratemps i ens toqués la loteria. Poc després, una amiga de la mare, la Sheila, va trucar a la mare i es va posar a plorar!!! Pensàvem que s’havia mort algú i va resultar que ENS HAVIA TOCAT EL QUART PREMI !!! 20.000€ 

Van passar els altres dies bé fins que vam tornar a casa.

 Judith Sánchez Cardeñosa (3r E)

https://www.youtube.com/watch?v=8gbY0kNWH0Y

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s