Coronavirus

Qué fer per no agafar la covid-19?

És important netejar-se les mans sovint, portar la mascareta, mantenir la distància de seguretat, intentar no tocar-nos molt la cara ja que les mans en faciliten la transmissió.

Per a mi per no agafar la Covid-19, el més essencial és ser responsable ja que si no ho ets, és més fàcil contagiar-se. Crec que les persones que ja l’han passada o que tenen algun conegut o familiar afectat, estan més conscienciades! Saben les conseqüències…

No és gaire complicat utilitzar les proteccions com la mascareta i el gel hidroalcohòlic. El més complicat és mantenir la distància social o no poder socialitzar perquè m’agrada quedar amb les meves amigues, fer festes a casa amb la família i, sobretot, veure a la meva àvia (que porta més de 8 mesos confinada sense poder sortir ni veure a ningú). La bona notícia és que la setmana vinent ja la podré anar a veure!

Clàudia Torres Pastallé (3rE)

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s