Els esports amb el Kevin i el Hamza

 

Qui són aquests? Malcom i Vinicius Jr.

De l’últim partit de Copa del Rei que van jugar el FC Barcelona i el Reial Madrid, els  dos jugadors més ben valorats van ser dos debutants en aquests partits de màxima rivalitat, Malcom i Vinícius. Per aquest motiu, volem dedicar-los aquest article.

Per una banda, Vinícius José Paixão de Oliveira Júnior és nascut a São Gonçalo (Brasil) el 12 de juliol de 2000, per tant, té 19 anys. Vinícius Júnior ha vingut de Brasil, concretament del Flamengo, una temporada després de debutar en el primer equip. Va arribar a Madrid el 14 de juliol del 2018 i va ser presentat dos dies més tard com a nou jugador de manera oficial.

Va jugar els partits de la pretemporada de la ICC, en els quals no va marcar cap gol però va deixar diferents detalls de qualitat. El seu debut al Santiago Bernabéu va ser el dia 11 d’agost, contra l’AC Milan, en el torneig Santiago Bernabéu. A començament de la temporada oficial, Vinícius va alternar entrenaments i convocatòries entre el primer equip i el filial. La seva primera convocatòria en un partit de lliga amb el primer equip va arribar al 26 de setembre contra el Sevilla, però no va jugar cap minut. Finalment, el 29 de setembre va debutar en un partit de lliga, va jugar uns minuts contra l’Atletico de Madrid, després de substituir el davanter francès Benzema.

Per la seva banda, Malcom va néixer el 26 de febrer de l’ any 1997, té 21 anys. Com a jugador professional, la seva carrera és bastant llarga, ja que primer va estar al Corinthians l’any 2014, en el qual va jugar 73 partits i va marcar 10 gols. Dues temporades després, va fitxar pel Girondins de Bordeaux. En aquest equip francès va jugar tres temporades i va marcar 23 gols en 96 partits. Aquest estiu va arribar al FC Barcelona, en unes circumstàncies molt peculiars, ja que Malcom ja havia emparaulat el seu fitxatge amb la A.C. Roma.

A diferència de Vínicius, Malcom no ha tingut gaire oportunitats de jugar durant la temporada. Va debutar el 6 de novembre de 2018 en una competició oficial, en un partit de Champions contra l’Inter, on també va tenir una intervenció lluïda. Però, pràcticament, no ha jugat cap partit més.  

Per acabar, tot i les bones actuacions dels dos jugadors, creiem que Vinícius Jr. té més futur que Malcom ja que en el FC Barcelona hi ha un trident principal a la davantera, Luis Suarez, Leo Messi i Ousmane Dembélé que juntament amb Coutinho, fa que Malcom ho tingui molt complicat jugar de manera contínua. En canvi, en el Real Madrid Vinicius té un lloc asssegurat a la davantera amb Karim Benzema. La baixa de Cristiano Ronaldo i sobretot que no hi hagi hagut un substitut clar, està beneficiant el jove jugador brasiler.

Hamza i Kevin    

 

Hi ha un comentari

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s