El nou servei de Nintendo

Nintendo, des de l’arribada de la nintendo 3DS, va començar a incloure serveis en línia per a certs jocs. Inicialment, Nintendo no cobrava per jugar en línia, però els serveis eren de baixa qualitat. En canvi, les empreses de la competencia van oferir uns serveis en línia de pagament amb la possibilitat de gaudir d’un servidor molt estable, i a més, poder fer-se amb una petita quantitat. Ara, amb l’arribada d’aquesta nova etapa, Nintendo promet uns servidors molt estables, juntament a un extra de funcions.

Ara bé, des del 19 de setembre, la companyia Nintendo va renovar els serveis en línia de pagament de la famosa Nintendo Switch. Però des del mateix dia, el servei va tenir problemes greus, tan greus que la videoconsola patia danys permanents com cremades a la pantalla o errors del sistema. A continuació, explicarem tots els serveis inclosos i els problemes més rellevants.

1. Un multijugador en línea. Aquesta funció permet jugar amb amics o amb gent desconeguda a través d’Internet. Tot i que prèviament a aquest llançament el servei ja existia, la seva eficiència era pèssima, ja que donava molts problemes de xarxa, independentment de la qualitat de la teva connexió wifi. Afortunadament, després d’aquest llançament, els problemes van acabar-se.

2. Aquest servei també conté una opció per guardar les partides en el servidor online, o així ho deia nintendo. Nintendo va anunciar el servei en linea, i va explicar el servei del núvol, pero no va dir l’essencial, que un cop se t’acabés la subscripció i haguessis de tornar a pagar-la, totes les teves dades guardades al núvol s’esborrarien, la qual cosa va indignar als usuaris.

3. La possibilitat de jugar a un ampli catàleg de jocs de la NES (antiga consola de Nintendo). Aquest catàleg conté títols tan clàssics com Ballon Fight, Donkey Kong, Mario Bros o Excitebike, entre d’altres. En jugar-hi en una rosulució exacta, a partir dels deu minuts es comença a cremar la pantalla. Com? Que es crema la pantalla? Doncs sí, el joc queda cremat als píxels, en altres paraules, el joc es queda fixat al fons de la pantalla.

Per concloure, després de fer el repàs dels principals problemes i com a usuaris d’una Nintendo Switch, el millor consell que us podem donar és que si voleu pagar pel servei en línia, espereu fins al novembre. Nintendo està treballant per millorar aquest servei. Tanmateix, no tot son males notícies, ja que l’equip de Nintendo ha rectificat i ara les partides guardades al núvol es mantenen durant 6 mesos des del moment en què s’acaba la subscripció.

Sergi González

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s