Futbolistes de llegenda: Johan Cruyff

cruyffL’holandès Johan Cruyff va morir el 24 de març de 2016. La mort de Cruyff va significar molt per a la seva família però sobretot per als barcelonistes, ja que gràcies a ell la dinàmica de joc que hi ha ara al Barça és diferent. Va descobrir  el 3-4-3, cosa que li va permetre crear un joc molt ofensiu; demanava sempre per al primer equip  jugadors amb menys d’1,80 d’altura (Xavi, Iniesta, Jordi Alba…), i sempre recordarem aquell 0-5 contra el Madrid al Santiago Bernabeu.

Jo, que jugo  al Castellbisbal, penso que, gràcies a ell, els entrenadors d’avui dia són els que apliquen i ens ensenyen aquesta dinàmica de joc que d’alguna manera ens ajuda a entendre una mica més el futbol. Aquests petits detalls van ser els que el van fer triomfar com a entrenador i ser estimat per milers d’aficionats al futbol.

Marc Cerveró, 2n C
Marc Cerveró 3C

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s