Consultori de Pep Johnsolo’s: Intocable

Benvolgut Pep Johnsolo’s,

Estic preocupada perquè surto amb un noi fa dues setmanes i encara no ens hem fet una sola selfie. Quan intento agafar-li el mòbil per fer-nos-en una, me’l pren de les mans ràpidament. MAI l’he pogut tocar.

Què vol dir?

Una noia amb el cor dividit

Hola estimada seguidora; et volem dir que això que ens expliques és completament normal. Abans, quan tenies confiança amb la teva nova parella parlàveu de tot, us fèieu petons… Ara quan estas bé amb la teva parella us feu una autofoto perquè quedi constància que esteu junts. Fotos i més fotos. 

De totes maneres, si no et deixa el mòbil és que no vol que sàpigues què hi ha. “No te digo na’ y te lo digo to'”. Potser de fons de pantalla té un paisatge de wallpaper cutre i quan desbloqueges, té una actriu…, en fi.
Si ho fas per saber el grau de confiança que teniu, vol dir que encara heu de quedar unes quantes vegades més perquè esborri tota la brutícia que té ficada al mòbil i s’adoni que esteu junts. Finalment te’l deixarà.
No t’has de desesperar. La pròxima vegada fas la foto amb el teu mòbil i, si no té bateria, deixeu l’aparell i, si no penjeu foto a l’Snapchat, no passa res: mireu-vos als ulls, estimeu-vos. Deixeu-ho tot de banda.

Pep Johnsolo's
Pep Johnsolo’s

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s