JUGADORS DE LLEGENDA: Michael Jordan

Michael Jeffery Jordan, més conegut com Air Jordan, està considerat el millor jugador de bàsquet de la història. La seva forma de jugar, el seu caràcter, així com les seves esmaixades tan espectaculars i vistoses, el feien un jugador especial.

Nascut al barri de Brooklyn, Nova York, el 1963, té un ampli palmarès. Ha estat 5 vegades MVP de la temporada; 6 vegades, de les finals; i 6 vegades guanyador de la NBA, entre d’altres.

Quan va començar, a la universitat de Carolina Foto Michael jordan (2)del Nord, no destacava tant, ja que l’entrenador apostava més per un joc col·lectiu. Després, amb l’arribada a l’NBA, el seu joc va fer un salt qualitatiu, fins al punt de convertir-se en el millor jugador del món en 5 anys. Jordan va fer que els Chicago Bulls guanyessin 6 títols en 8 anys.

Tot i haver passat més de 20 anys de la seva etapa com a jugador, el seu legat encara està viu. Actualment Michael Jordan és propietari dels Charlotte Bobcats, una franquícia de la lliga. També té una marca de sabatilles de bàsquet, les Air Jordan.

El seu caràcter jugant era especial: El fet de néixer a Nova York i haver après a jugar a bàsquet al carrer, feien que, alhora que jugava, representava el seu barri. Milions de nens van créixer veient com jugava i els seus èxits. Es va convertir en un exemple a seguir. El van començar a anomenar amb el seu nom més acceptat, Air Jordan, per l’esmaixada que va fer FotoMate michael Jordan (2), on semblava que verdaderament s’estigués sostenint a l’aire, com un autèntic mag. A mi m’agradava el seu caràcter humil, i la capacitat de confiar en els companys en els moments crucials, que el va fer guanyar 6 títols

Marc_César_2n_BMarc César, 3r d’ESO B

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s