Excursió a CosmoCaixa de 2n d’ESO

El dimarts dia 28 d’abril els alumnes de segon d’ESO vam anar al CosmoCaixa a veure diverses exposicions relacionades amb la química i l’energia. La meva classe vam començar per la de la química on un guia ens va fer cinc experiments relacionats amb les substàncies pures o compostes i les mescles homogènies i heterogènies. Seguidament vam fer una volta a la zona del bosc inundat i després va començar la segona exposició. Finalment, un monitor ens va fer diferents experiments relacionats amb els cossos que tenen energia.

Marc_Gutiérrez
Marc Gutiérrez, 2n d’ESO A

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s