Excursió al Parlament de Catalunya de 3r d’ESO

Aquest dilluns 20 d’Abril, els alumnes de 3r vam anar en autobús al Parlament de Catalunya. Quan vam arribar, vam fer 3 grups i ens van dir una hora determinada en la qual havíem de tornar. Mentrestant, havíem de fer un dossier sobre el parc de la Ciutadella, l’Arc de Triomf, i el Born, que consistia a trobar i fotografiar diferents edificis i escultures de la zona.

 

selfie_sortida_Parlament

A les 12:45 el nostre grup va entrar al parlament, i un guia ens va portar a l’hemicicle on es reuneixen els diputats els dimecres i dijous per fer les sessions sobre diferents temes. El guia ens va explicar on es situava cada persona, o grup de persones depenent de la seva posició en la política catalana. Després ens va portar a una mena de saló on ens va explicar el significat d’un quadre fet per Antoni Tàpies on apareixia un set gran sobre la paraula novembre sota un cel roig i que és un homenatge a l’Assemblea de Catalunya. Finalment vam sortir i ens vam dirigir a l’autobús per tornar a Castellbisbal.

7-novembre_1971-1

En general ens ha agradat molt aquesta excursió perquè hem tingut el nostre temps lliure i l’explicació al Parlament no s’ha fet gens pesada. A més a més, hem pogut conèixer un lloc de Barcelona amb molta història.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s