THE WITCHER: El joc més esperat de 2015

The Witcher, El bruixot en català, és una saga de jocs que es compon de The Witcher, The Witcher 2: Assassins of Kings i The Witcher 3: Wild Hunt. Aquest últim serà llançat al mercat el 9 de maig d’aquest any, i la veritat és que és un joc que promet moltíssim. Perquè us feu una idea de la qualitat del joc, els requisits mínims per a jugar-hi a l’ordinador són 6GB de RAM (un ordinador normal en té uns 4), un processador i5 i una gràfica GTX 660 (val uns 150€). No us preocupeu al veure aquestes xifres tan alarmants; el joc també sortirà per a PS4 i Xbox ONE.

2D Boxshot Wizard v1.1

Però prou parlar de l’última entrega i parlem dels seus predecessors. Per començar, The Witcher està basat en una saga de llibres escrita per Geralt de Rivia, pseudònim de l’escriptor polonès Andrzej Sapkowski. Aquest és el nom del protagonista tant dels llibres com dels jocs, que s’ambienten al món medieval del segle XIII, i és un home que va perdre la memòria i va ser adoptat per bruixots, uns homes que practiquen la màgia i es dediquen a caçar bèsties paranormals a canvi de recompenses econòmiques. El primer joc només es troba disponible per a ordinador, així que si només teniu consoles haureu de llegir algun resum de la història, si us interessa. A més, el joc en si és MOLT avorrit; el sistema de combat no és gens entretingut, es fa lent i és poc agraciat. Si no us agraden els jocs de rol antiquats i el que voleu és acció, és millor que prescindiu d’aquesta entrega i que us limiteu a llegir un resum de la història o, si voleu, podeu mirar aquest vídeo que la resumeix a la perfecció:

IMATGE 2

Després dels fets que tenen lloc a The Witcher, queden moltes preguntes obertes, que es responen a The Witcher 2: Assassins of Kings. Aquest joc no va sortir únicament per a ordinador, sinó també per a Xbox 360. A més, el sistema de combat, l’acció, les animacions, tot en general, és molt més atractiu i opino que us pot agradar força, en comparació amb el primer joc. En definitiva, és molt més recomanable. Aquesta segona entrega respon moltes de les preguntes que es formulen al final de la primera, però també deixa moltes incògnites. ¿Es resoldran aquests dubtes a The Witcher 3: Wild Hunt? El cas és que tinc moltíssimes ganes de provar-lo, i volia que coneguéssiu aquesta saga de jocs per, si us interessen, donar-los una oportunitat. Ah!, i també podeu llegir els llibres: Estan traduïts al castellà i a l’anglès, i els podeu trobar a l’FNAC.

IMATGE 3

Per acabar, us deixo el tràiler de The Witcher 3: Wild Hunt. Espero que us sembli interessant; de tota manera cal que us avisi que conté imatges violentes i no és apropiat per a gent sensible:

Joel-Cabaco_1r_atx_BJoel Cabaco, 1r de batxillerat B

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s