LA MEVA EXPERIÈNCIA EL DIA DE PORTES OBERTES

Durant la jornada de Portes Obertes de l’Institut  vaig col·laborar, juntament a altres companys, a pintar dues columnes del passadís que va a la biblioteca.

Tot va començar el primer dia de vaga, quan la M. Josep, la professora de plàstica, veient que només havíem vingut tres alumnes de la nostra classe, ens va proposar de pintar el quadre Les senyoretes d’ Avinyó de Picasso en una de les dues columnes que hi ha al davant de l’aula de Plàstica.

la foto 5 la foto 1la foto 42015-03-18 11.40.40

El nostre Institut està ple de columnes que el travessen de dalt a baix. Aquestes columnes  fixen els fonaments molts metres terra endins, i es van col·locar per les característiques del sòl de Castellbisbal i el desnivell entre el carrer de davant i de darrere. Algunes, com que són de color gris ciment en origen, s’han anat pintat per part de diferents generacions d’alumnes de l’institut: algunes d’un color, altres amb temàtiques científiques, musicals…. I nosaltres hi hem afegit la temàtica artística.

18-picasso-1907-las-sec3b1oritas-de-avignon

Vist l’èxit de la primera columna, vam començar amb la segona. Vam triar el quadre La dansa, de Matisse, i la vam estar pintant mentre les famílies passaven per veure l’ Institut. Així vam poder mostrar el que fem a l’assignatura de Plàstica.

martí garcia
Martí García, 3r d’ESO A

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s