Visita a TV3

El passat dimecres 14, els alumnes de tercer de l’optativa de revista i ràdio, vam anar de sortida a TV3, amb el Jaume Esteve i el Josep Maria Sardà. Havíem d’ estar allà a les 11 del matí, per fer una visita guiada pels platós. Ens van ensenyar el plató de esport 3, el de divendres, el telenotícies, i el croma on fan el temps. També ens van ensenyar els camerinos, on maquillen als personatges, en general ens van ensenyar totes les instal·lacions.  Després des de les 12:30 fins les 15:00 vam tenir temps lliure per menjar. A les 15:00 ens van convidar a veure a la cantant Noa. Aquesta actuació estava programada pel divendres següent. Al acabar, ens van convidar a unes galetes i a un suc, perquè a les 16:00 havíem de ser un altre cop al plató del programa divendres per fer de públic. A mi, personalment em va agradar molt conèixer la televisió per dintre, vaig aprendre moltes coses, i ara quan veig la tele em fixo en tot allò que em van explicar.

Paula Simarro

IMG_0415 (1)

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s