SOTA PRESSIÓ: Un taller de 2n d’ESO

Els alumnes de 2n A durant el taller
Els alumnes de 2n A durant el taller

SAMSUNG

Abans de vacances de Nadal, els alumnes de 2n d’ESO vam assistir a un taller anomenat “Sota pressió. Ha sigut un taller molt interessant ja que ens han ensenyat un vídeo, hem llegit un còmic, hem jugat a un joc i ens han donat exemples per entendre millor el concepte de “sota pressió” i el que provoquen aquestes influències que provenen dels nostres ídols o de persones conegudes i que poden ser positives però també negatives. El que més m’ha agradat ha estat la manera en què explicaven tot el taller: les noies que ens ho explicaven transmetien seguretat i sabien de què parlaven. Ha sigut participatiu perquè tots podíem donar la nostra opinió. El més curiós ha sigut que al principi ningú sabia de què tractaria tot i hem acabat adonant-nos de coses molt importants: que ens arriba informació des de totes bandes que després nosaltres copiem i imitem. Cal que en siguem conscients i que no ens deixem portar per les influències negatives.

Júlia_Rafanell Júlia Rafanell, 2n d’ESO A

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s