Què pensen els alumnes de… Josep Castillo

El Josep al despatx de direcció
El Josep al despatx de direcció

Tothom ha tingut en algun moment de la seva vida un professor preferit, aquell que pensem que és el millor. Aquí distingim dues concepcions del mot “millor”. Hi ha els que creuen que el millor és l’enrotllat, hi ha qui creu que és el que ensenya bé. En el meu cas, el meu professor preferit és un dels que ensenya bé, en Josep Castillo.
En Josep m’ha ensenyat anglès durant tot l’ESO i sempre he pensat que és el millor. És un professor que es caracteritza bàsicament per la motivació que transmet. Era a partir d’aquesta motivació que ens tenia a tots atents, a més d’ensenyar-nos l’idioma amb una subtilesa que no ens deixava dubtosos ni indiferents. L’anglès és un factor clau per poder ser competent i és gràcies a aquesta persona que m’he pogut treure el First Certificate, només gràcies a ell.
Va ser aquesta motivació la que se’m va quedar clavada, la que em persuadeix i fa que m’interessi per la llengua i en vulgui sempre més, com l’ham que s’endú el peix cap al cubell; aquell pescador seria el Josep, portant-me cap al seu terreny. Ell m’ha donat una lliçó a través del seu coneixement, i és que l’actitud davant la vida i les seves adversitats és clau.
Judith Rueda, 2n de batxillerat, curs 2013-2014

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s