Visita al Palau Robert dels alumnes de 2n d’ESO

El Dimarts 14 de Desembre de 2014, els alumnes de 2n d’ESO vam anar al passeig de Gràcia de Barcelona a visitar el Palau Robert.

Ens vam dividir en diferents grups.

Vam començar amb una visita a l’exposició sobre la cultura i l’art romànic; lamentablement, no hi vam poder aprendre gaires coses noves ja que la majoria de coses que ens van explicar ja les havíem estudiat a l’institut amb el Joan Margarit, i ens vam atabalar una mica perquè era un espai una mica estret i petit per a tantes persones.

L’exposició sobre la vida de les dones a Afganistan va ser molt útil i interessant per a nosaltres ja que vam aprendre com és de dura i cruel la vida per a les dones a Afganistan. Això ens va fer reflexionar sobre la sort que hem tingut de néixer en un lloc com Catalunya i que no ens hem de queixar tant per coses que no són gaire importants, perquè no ens podem imaginar com de malament ho deuen passar en altres llocs les dones.

Quan va fer-se l’hora, vam sortir al carrer a fer una activitat de plàstica que consistia a dibuixar un dels fanals del passeig de Gràcia, tan peculiars i antics.

La part que ens va semblar més divertida de l’excursió va ser quan vam haver de preguntar als estrangers que passejaven pel carrer coses com què els semblava Barcelona, què els agradava més, per què havien vingut aquí… Al principi no ens atrevíem a parar a la gent però, un cop vam aconseguir parlar amb la primera persona, ens vam animar tots i vam perdre la vergonya. Així que vam aconseguir completar totes les preguntes que necessitàvem saber.

Quan va fer-se l’hora, vam anar al lloc on ens havien dit, vam pujar a l’autocar i vam marxar cap a casa.

Judith Royo, 2n d’ESO A

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s