Què pensen els alumnes de… Raúl Baldomà

Raúl Baldomà a les portes del centre
Raúl Baldomà a les portes del centre

Realment em trobo amb un dilema important, i se’m fa difícil escollir entre un professor o un altre.

Afortunadament, penso que he tingut sort amb els professors que m’han tocat, i penso que són bons. Tot i això, crec que si hagués d’escollir quin ha estat el meu professor preferit em decantaria pel Raúl, professor de física. De motius en tinc bastants, la veritat.

En primer lloc, he de dir que, fins i tot abans de tenir-lo com a professor, ja m’havien dit que era molt bo i realment, quan finalment em va tocar tenir-lo, ho vaig poder comprovar.

Potser per alguns, que algú sigui un bon professor o no va relacionat amb si és enrollat o no, si és més o menys fàcil aprovar… però en el meu cas els principals motius són uns altres.

Amb ell, aprovar no és fàcil, això esta clar. I, a més, és un professor que exigeix molt. Malgrat això, realment veus com vas aprenent i l’evolució que portes. Per altra banda, també he de dir que, tot i que la matèria no és fàcil i ell exigeix molt, també el considero un bon professor per les facilitats que posa per ajudar els alumnes: amb exercicis optatius, disponibilitat fora de l’horari lectiu…

Per tot això, considero que el Raúl ha estat el meu professor preferit, i tant de bo n’hi hagués més com ell.

Javier de Juan, 2n de batxillerat, curs 2013-2014

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s