L’estiu perfecte de… Jimmy Jump

El Jimmy Jump amb aquell jugador de futbol... que es deia... Com es deia?
El Jimmy Jump amb aquell jugador de futbol… que es deia… Com es deia?

El meu estiu perfecte seria un estiu ple d’esdeveniments imporfants (partits de futbol, algun programa xorra de la televisió), en fí qualsevol lloc on em pugui colar. El meu objectiu pricipal és el mundial de Brasi; allà m’agradaria tornar a trobar-me Figo, i tornar a tirar-li aquella bandera culé a la cara, o tornar a abraçar l’Eto’o, o en Messi i companyia.
L’estiu perfecte seria un mundial sense guàrdies, que pogués entrar al camp tranquil·lament, sense córrer, que em cansa molt: uf, quin pal em fa només de pensar-ho!
Però com a bon català que sóc i que ho porto a la sang, l’únic que m’interessa són els diners. Guanyar diners i fer-me famós i res d’això de donar-los a fundacions (que està molt bé). Jo tot m’ho gastaria en barretines i pa de pagès, o potser em compraria una masia, no ho sé…
Apa, Adéu!

Christian Aguado i Sergi Marín

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s