AMB DOS COLLONS!

Marta Barrera (2)

Un gest val més que mil paraules. Aquesta frase ha estat pronunciada milions de vegades, però vaig trobar-li el sentit quan vaig veure la seva foto al Facebook. Amb tan sols trenta minuts ja havia aconseguit més de dos-cents M’agrada i més de trenta comentaris.

També diuen que l’amistat és un dels tresors més grans que pots trobar, i al mateix temps va quedar plasmada amb la intensitat de la imatge. El somriure de dues persones precioses expressava aquesta abstracció tan real. Per aquest motiu, m’agradaria enviar un missatge a cada una d’aquestes persones, les quals tenen un cor més gran que tot l’univers:

Amanda,  una dona com tu, impulsiva, valenta, amiga, companya, simpàtica, tossuda, amable… no qualsevol faria el que tu has fet. Últimament està molt de moda això de cuidar la imatge, però en el teu cas no fa falta que t’hi esforcis, mai seràs tan maca d’aspecte com ho ets per dins.

Marta, no tinc paraules per a tu. Me les has robades totes amb el teu somriure constant, malgrat tot. Mai una persona m’havia transmès tanta força i coratge com tu, perquè ets una guerrera, ets una dona impressionant. No paris mai de buscar la part positiva de les coses, perquè ho fas millor que ningú! Sempre endavant!

Per acabar, només em queda per dir una cosa. No trobo millor títol que el que va posar la nostra companya Judit Magan al titular la foto, perquè us ho mereixeu i perquè les dues sempre camineu AMB DOS COLLONS!

Elena Aguilera, 1r de batxillerat

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s