Festival Final de curs

Divendres passat, 20 de juny,  vam gaudir d’una meravellosa gala de final de curs a l’auditori Els Costals. Ens ho vam passar la mar de bé. Com que la majoria hi vau assitir, “no hase falta desir nada más”.

Si voleu revisitar els moments estel·lars del festival podeu accedir als vincles de Youtube del canal Institut Castellbisbal.

¿Us perdreu la delicada versió de Txarango amb què ens va delectar el David Bonilla i les seves encantadores partenaires?

¿O l’esforçada interpretació de l’equip directiu, que havia sofert la inoportuna baixa  del Raúl Baldomà?

¿O la professionalitat que van mostrar els de hip hop?

¿Què podem dir de la versió, certament lliure de l’Esteve Roig perpetrant, ehem, volíem dir interpretant, Nino Bravo, amb la col·laboració espontània del Miquel Hernández?

¿I de la perfecta reencarnació de les Spice Girls, en forma de Malina Caraima, Paula Barba, Paula Oliveras i Sonia Arjona?

Val la pena contemplar l’exemplar Moon Walking de l’Andrés de Juan, acompanyat d’una nodrida representació de profes de l’institut.

I, evidentment, escoltar amb atenció les interessants paraules de la Maria Fernández, directora de l’institut.

L’equip de redacció lamenta no disposar de testimoni audiovisualvisual dels Village People ni de Javier  -Clèries- Gurruchaga. Pel que ens ha arribat, absolutament impressionants.

En fi, molt bon estiu a tothom!

Equip de redacció d’IKB+

 

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s